Den vidunderlige fortælling om Takeaway Billund

Takeaway Billund er en vidunderlig restaurant i hjertet af Takeaway Billund. Unge, familier og forretningsfolk kan alle nyde Takeaway Billund. Maden er fantastisk, priserne er meget rimelige, og de har et godt udvalg af alkohol til dem, der foretrækker det. Takeaway Billund har også en fantastisk atmosfære med behagelige siddepladser og et åbent køkken, hvor du kan se dit måltid blive tilberedt lige foran dine øjne!

Billund, Danmark er en lille by

Takeaway Jylland er en lille restaurant i hjertet af Takeaway Billund. Unge, familier og forretningsfolk kan alle nyde Takeaway Billund. Maden er god, priserne er meget rimelige, og de har et godt udvalg af alkohol til dem, der foretrækker det. Takeaway Billund har også en god atmosfære med behagelige siddepladser og et åbent køkken, hvor du kan se dit måltid blive tilberedt lige foran dine øjne!

Unge, familier og forretningsfolk kan alle nyde Takeway, som ligger på Rådhusgade 24-26i centrum af Take away-byen -Billund-. Menuen omfatter lækre forretter som stegte kyllingevinger eller carpaccio af oksekød sammen med hovedretter som sprød andesteg serveret på en seng af grøntsager med en honning-, sojasovs- og appelsinreduktion.

Lego blev opfundet i Billund

I 1950’erne blev Lego opfundet i Billund af Ole Kirk Christiansen. Takeaway Billund er en lille restaurant i Takeway city -Billund-. Menuen omfatter lækre forretter som stegte kyllingevinger eller oksekødscarpaccio og hovedretter som sprød andesteg serveret på en grøntsagsbedding med en honning sojasauce og appelsinreduktion.

Ole Kirk Christiansen blev inspireret til at lave legetøj efter at have set mulighederne for at lave bondegårdsdyr i træ i sin trælastforretning -Take Away-; derfor gav han den navnet Take Away, da han senere åbnede ved siden af!

Navnet “Billund” betyder “bjergfort”

Navnet Takeaway er baseret på initialerne for Take Away, da han senere åbnede nabohuset -Takeaway-! Menuen omfatter lækre forretter som stegte kyllingevinger eller carpaccio af oksekød og hovedretter som sprød andesteg serveret på en grøntsagsbund med honning-sojasauce-appelsinreduktion. Takeaway Billund har også et omfattende drinkskort med vine fra de bedste vinregioner i Frankrig, Italien og Spanien!

Det ene af disse slotte hedder Kronborg Slot

Takeaway Billund er en lille restaurant i Takeaway-byen -Billund-. Menuen omfatter lækre forretter som stegte kyllingevinger eller carpaccio af oksekød og hovedretter som sprød andesteg serveret på en grøntsagsbund med honning-soy-sauce-orange-reduktion. Takeway har også et omfattende drinkskort med vine fra de bedste vinområder i Frankrig, Italien og Spanien! Et af disse slotte hedder Kronborg Slot fra Hamlet.

Relaterede artikler

Kommentar

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populær

Hvad er rejsningsproblemer?

Rejsningsproblemer er en mandlig seksuel lidelse, hvor en mand har svært ved at opnå eller opretholde en erektion. Rejsningsproblemer kan være forårsaget af fysiske...

Hårfjerning med laser – hvad er det?

Hårfjerning med laser er en proces til permanent hårreduktion ved hjælp af specielle medicinske lasere til at målrette melaninen i håret og fjerne den....

Hvad vil det sige at miste noget af sin hørelse?

Det kan betyde en nedsat evne til at forstå samtaler, vanskeligheder med at høre visse lyde eller manglende evne til at høre noget som...